top of page
 • Hoe werkt een 3/ 5 beurtenkaart?
  Je kan je 3- en 5 beurtenkaart aankopen via de webshop. Hoe meer sessies je volgt met je kindje hoe meer hij of zij zal kunnen genieten van deze ervaring en daarbij alle voordelen.
 • Wanneer kom je best aan?
  U bent 10-15 minuten voor uw afspraak welkom. Zo kunnen jullie wennen aan de nieuwe omgeving en jullie al rustig voorbereiden. Eventueel een voeding geven kan ook in onze aparte relax zone.
 • Hoeveel sessies zijn aangewezen om te volgen?
  We raden aan om om de twee weken of 1 keer per maand te komen. We zien na 2-3 sessies duidelijk resultaat, jouw babytje geniet en leert daar bovenop ook snel bij. Alle spanning komt los en nog zoveel andere voordelen. Om het voor de ouders ook voordelig te maken bieden wij verschillende formules aan bij onze abonnementen.
 • Wordt het bad na elke sessie gereinigd?
  Het water wordt per baby per sessie vervangen. De badjes worden na elke sessie grondig gereinigd met ecologisch afbreekbare poetsproducten.
 • Wanneer plan ik het beste een sessie?
  Jonge babytjes onder de 11 weken hebben een korte wakkertijd en geraken dus ook sneller oververmoeid. Dit willen we zeker niet, daarom is het belangrijk om voor babytjes jonger dan 11 weken een ochtend sessie te boeken. Zo hebben zij nog voldoende de tijd om de nieuwe prikkels te verwerken. Let er op dat je baby juist gevoed is of voed je baby net voor de sessie. Een floating sessie vraagt om veel energie en daar worden babytjes hongerig van. Ook is het belangrijk dat ze de nodige slaap hebben gehad voor de sessie, zo geraken ze niet overstuur bij die leuke inspanningen.
 • Is je baby plots ziek? Zie hieronder voor ons annuleringsbeleid.
  Wat is het annuleringsbeleid? Je kan je afspraak kosteloos verplaatsen tot 24 uur op voorhand. Dit kan door ons een mailtje te sturen naar info@babyfloat.be. Indien je je afspraak annuleert via instagram, kan het zijn dat we dit niet tijdig hebben gezien. Na tijdige annulatie ontvang je van ons een tegoedbon voor het volledige bedrag. Deze is 1 jaar geldig en kan u gebruiken om een nieuwe afspraak te maken. De bijgevoegde code vul je bij het afrekenen in bij kortingscode. Als je binnen de 24 uur voor aanvang van je afspraak wil annuleren kan dit enkel met een geldige reden. We begrijpen dat je baby plots ziek kan zijn of wakker wordt met koorts. Om hierin tegemoet te komen vragen wij om een dokters attest door te mailen naar info@babyfloat.be. Je krijgt van ons dan een mailtje met een tegoedbon voor het volledige bedrag. Indien je niet komt opdagen (no-show), of geen geldige reden hebt voor annulatie kunnen wij u geen compensatie geven. We kunnen hierdoor jouw plek niet gebruiken voor iemand anders en hebben onze voorbereidingen genomen voor deze sessie. Het is niet altijd gemakkelijk om met je baby stipt op tijd aan te komen. Je kan daarom bij ons terecht vanaf 5-10 minuten voor je afspraak. Indien je toch wat later bent kan je gerust inpikken in de sessie. Andere vraag? Neem contact met ons op via mail of het contactformulier!
 • Vanaf wanneer mag mijn baby naar de baby spa?
  Alle babytjes vanaf Twee weken tem 1 jaar oud zijn welkom voor een heerlijke sessie bij de baby spa. Bij Baby Float Mechelen werken we met zowel de neck- als waistfloat. Wat voor jou en jouw kleintje het beste aanvoelt wordt er dus gebruikt, zo kunnen jullie 100% van de sessie genieten. new question go to app settings and press "Manage Questions" button.
 • Wat met vaccinaties of een zieke baby?
  Wanneer je baby gevaccineerd is raden we aan om de eerste 72 uur volgend op het vaccin niet naar de baby spa te komen. Dit is ook van toepassing op babytjes die koorts hebben, hoesten, grieperig zijn, etc... Dit uit voorzorg om de andere baby's die aanwezig zijn niet ziek te maken. Je mag terug naar de baby spa komen als hij/zij volledig hersteld is, op deze manier kan je baby optimaal genieten.
 • Waar kan je parkeren?
  U kan parkeren op de volgende plaatsen: Parking INNO: Leermarkt 20, 2800 MECHELEN Parking Grote Markt: Grote markt 39, 2800 MECHELEN Parking Zandpoortvest (gratis in het weekend) U kan ook in onze straat parkeren.
 • Hoelang duurt een sesie?
  Een sessie duurt ongeveer tussen 45-60 minuten. Hiervan float je baby ongeveer 20 minuten en de babymassage duurt een 20-25 minuten. Per sessie wordt een tijdslot van 1 uur voorzien zodat jullie in alle rust de sessie kunnen afsluiten. Natuurlijk mogen jullie langer blijven hangen in onze relax zone indien nodig
 • Wat moet ik meebrengen?
  De luiertas die waarschijnlijk voor vertrek netjes wordt bijgevuld met pampers, doekjes, reservekleertje, extra voeding etc. is het enige dat je moet meenemen. Wij zorgen voor propere handdoeken, zwemluiers en good vibes!
 • Hoeveel personen mogen er meekomen?
  Per baby mogen er 2 volwassenen aanwezig zijn. Indien jullie graag met meer komen, kan dit op aanvraag. U kan via e-mail of telefonisch met ons contact opnemen.
 • Welke COVID-19 maatregelen zijn er genomen?
  Er mogen per baby maximum 2 volwassenen aanwezig zijn in de baby spa als deze personen uit dezelfde bubbel komen. Meer dan 2 personen zijn niet toegelaten om de veiligheid en de nodige afstand te kunnen garanderen. Dit doen we ook om de rust te bewaren voor alle baby's. We vragen ook dat jullie een mondmasker dragen vanaf jullie aankomen in de baby spa. Nog enkele genomen maatregelen: Er wordt gebruik gemaakt van een eigen massagetafel ipv samen aan 1 grote. Na elke sessie worden de badjes en de ruimte volledig gereinigd en ontsmet. Er is voldoende alcoholgel aanwezig.
bottom of page