top of page

Over ons

Welkom lieve ouders, grootouders, meter, peter, tante, nonkel, plusmama, pluspapa en natuurlijk baby’tjes. Bij Baby Float gaan we heel goed voor jullie zorgen. Kom gerust 15 minuten vroeger om je baby eventueel te voeden/rustig laten wakker worden.

 

We beschikken over een ruimte waar er borst- en/of flesvoeding in alle rust kan gegeven worden.

 

Bij Baby Float draait alles rond de ontspannende en rustgevende sfeer. De door baby’s geliefde white noise geluiden zullen dan ook op aangepaste decibel afgespeeld worden.

Je baby’tje wordt eerst klaargemaakt om te gaan genieten. Hierbij gaan we de baby wegen en meten, dit kunnen we samen noteren op het “zwembrevet” die jullie op het einde van de sessie ontvangen.

 

Daarna afhankelijk van de diensten die jullie hebben gereserveerd kan de baby genieten van een heerlijke massage en een ontspannende “floating” sessie (hydrotherapie). De begeleiders kunnen heerlijk genieten van een warm of fris drankje en hapje tijdens de sessie.

 

Op het einde van de sessie ontvangt de baby het zwembrevetje en nog een extra cadeautje ter aandenken van de ontspannende dag.

 

Ter voorbereiding van de sessie vragen we eventueel extra kleertjes mee te nemen, voeding en een speeltje. Indien het de eerste keer is dat je baby komt, let er op dat jullie vroeg komen. Dit zullen nieuwe prikkels zijn voor baby lief die dus nog verwerkt moeten worden.

 

We kunnen niet wachten jullie te ontmoeten en jullie helemaal zen te maken!

 

Tot snel he!

 

Is je baby jonger dan 12 weken dan raden we een

ochtendsessie aan.

Peuter in Bed
Untitled-6.jpg

Hoi, Ik ben de baby achter "Baby Float"

Ik ben ondertussen 6 maanden oud en heb samen met mijn ouders een heleboel dingen meegemaakt. Toen ik werd geboren bleek al snel dat ik verborgen reflux had.

 

Wat is dat? Hoor ik sommige al denken.. Wel ik kon mijn voeding niet al te goed binnen houden maar deed dan nog de moeite het opnieuw in te slikken. Dit was natuurlijk niet altijd prettig zowel niet voor mij als voor mijn ouders. Wij hebben een tal van artsen gezien en zijn opzoek gegaan naar de oorzaak hiervan. ook de krampjes werden met de dag erger. We hebben alles geprobeerd..

 

Toen kreeg ik plots een nieuwe hobby, en wat was ik blij! Ik ging met mama en papa zwemmen, ja echt waar hoor, zwemmen! Ik kon me volledig uitleven en had eindelijk minder last van de krampjes. Ook ben ik me zo sneller gaan ontwikkelen wat voor mijn ouders een hele geruststelling was.

 

Nu ben ik volledig reflux en krampjes vrij en dus klaar om mijn vriendjes en vriendinnetjes te helpen ontspannen en zichzelf te ontwikkelen. Mijn mama zal jullie met heel veel liefde verwelkomen, ze heeft een paar officiële opleidingen achter de rug, maar welke ervaring is beter dan “het échte leven”.

 

Hopelijk tot snel he!

bottom of page